звънни им по електромера да ми запазиш час мерси
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реглаж на заден мост на 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bubosvt Покажи съобщениезвънни им по електромера да ми запазиш час мерсиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВантотрейд са си все така добри в диагностиката и регулировката на ходовата част както преди 4години когато е открита темата.Освен това аз чувам обратните отзиви за ванто за съжаление
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеТова не виждам как е възможно при положение че човека който хвалехме на времето отдавна не работи на реглажа тамОсвен това аз чувам обратните отзиви за ванто за съжаление
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеКак се промени, подобри се или стана по зле ?
Бях им обявил предварително, че ми предстои покупка на нови комплекти маркови зимни и летни гуми.
Смениха ми почти цялата задница и ми дадоха 6-месечна гаранция.
Преди два месеца отидох на контролен преглед при тях - изобщо не бяха мръднали параметрите.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment